Engineering & Process Control Visscher B.V.
Info

Wat is Engineering & Process Control Visscher B.V.

Engineering & Process Control Visscher B.V. is in het voorjaar van 2001 opgericht door Jan-Rein Visscher. Tot die tijd was hij werkzaam als engineer bij DSM Fine Chemicals in Venlo.

Nadat bij een reorganisatie de afdeling engineering in Venlo ingekrompen werd heeft hij z'n bijzondere werkomgeving en z'n zeer gevarieerde baan voort gezet in de vorm van een eigen bedrijf.

De kleinschaligheid van de DSM plant in Venlo, de interne opleidingen van DSM en diverse externe cursussen zorgde ervoor dat de meegekregen bagage op het gebied van de fijn-chemie ruim voldoende was.

Op 5 april 2001 was het zover en is officieel Engineering & Process Control Visscher B.V. opgericht.

Wat doet Engineering & Process Control Visscher B.V.

Engineering & Process Control Visscher B.V. is een engineerings- en automatiserings bedrijf werkzaam voor klanten in de proces- en fijnchemie, als partner in grotere projecten, of als specialist voor kleinere werkzaamheden.

Sterke punten zijn multipurpose ontwerpen, troubleshooter en pragmatische oplossingen in een productie omgeving. Standvastigheid t.b.v. het gestructureerd ontwerpen leverde tot op heden wel eens discussies, maar achteraf toch altijd een tevreden klant op.